Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri palto giymek

Rüyada gri palto giymek

Rüyada gri palto giymek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri palto giymek gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Rüyada gri palto giymek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada gri palto görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir hastalığa maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert palto giymek refahının ve varlığının artacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, korkularının yok olacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir palto giymek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, canının ve malının garantide olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın palto giymek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işarettir.

Rüyada mor palto giymek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker paltosu giymek kolay ve zevkli hale geleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada kahverengi palto giymek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments