Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor palto giymek

Rüyada mor palto giymek

Rüyada mor palto giymek eşine değerli hediyeler alacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, malının da hiç olacağına, düşmanların barışacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, borçların kapanacağına, yani babasına benzeyeceğine inanılır.

Rüyada mor palto giymek gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Rüyada mor palto giymek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada mor palto görmek yeni işlere girişileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil palto giymek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bordo palto giymek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Rüyada başkasının paltosunu giymek ticarete adım atacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın palto giymek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada yeni bir palto giymek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, ardından yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun palto giymek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments