Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert palto giymek

Rüyada lacivert palto giymek

Rüyada lacivert palto giymek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada lacivert palto giymek gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Rüyada lacivert palto giymek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lacivert palto görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı palto giymek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, büyük borçlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada gri palto giymek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil palto giymek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir palto giymek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın palto giymek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada deri palto giymek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments