Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker paltosu giymek

Rüyada asker paltosu giymek

Rüyada asker paltosu giymek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kudret ve destek olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker paltosu giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada asker paltosu giymek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada gri palto giymek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi palto giymek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada uzun siyah palto giymek emrinde insan çalıştıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet eder.

Rüyada deri palto giymek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kalın palto giymek daha geniş rızık elde edeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının paltosunu giymek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada mor palto giymek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments