Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir palto giymek

Rüyada yeni bir palto giymek

Rüyada yeni bir palto giymek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir palto giymek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda ise bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeni palto giymek el attığı her işten zararla çıkacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeni bir palto giymek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, söz sahibi olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni palto görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeni palto almak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, gururlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri palto giymek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalet eder.

Rüyada başkasının paltosunu giymek hasta olanın da iyileşeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada uzun palto giymek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı palto giymek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments