Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri hırka görmek

Rüyada gri hırka görmek

Rüyada gri hırka görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, akıl vereceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gri hırka gördüyseniz:

  • Yeni plan ya da projeler yepyeni bir boyuta taşınabilir.

Rüyada gri renk hırka görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri hırka giymek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Rüyada gri hırka görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada sarı hırka giydiğini görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, kendisi ile gururlanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına rivayet eder.

Rüyada hırka çalmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah hırka görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birinden hırka almak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments