Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün renkli olduğunu görmek

Rüyada gözünün renkli olduğunu görmek

Rüyada gözünün renkli olduğunu görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, manevi olarak hasar alınacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada gözünün renkli olduğunu gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada renkli gözlü kadın görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk göz görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı renk göz görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına inanılır.

Rüyada renkli göz görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli gözlü erkek bebek görmek hayaline kavuşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada gözleri renkli bebek görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments