Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri renkli bebek görmek

Rüyada gözleri renkli bebek görmek

Rüyada gözleri renkli bebek görmek makamının artacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, sorunlarının son bulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri renkli bebek gördüyseniz:

  • Çabuk vazgeçmeyin.

Rüyada renkli gözlü erkek bebek görmek rahatının da yerine geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada renkli gözlü bebek görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, parasının ve canın güvende olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada gözü renkli bebek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri renkli bebek görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, kazancının çoğalacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renkte göz görmek işlerin iyiye gideceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli mavi göz görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli göz kalemi görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli göz görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments