Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gözlü erkek bebek görmek

Rüyada renkli gözlü erkek bebek görmek

Rüyada renkli gözlü erkek bebek görmek sıkıntılar son bulacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada renkli gözlü erkek bebek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada renkli gözlü erkek bebek görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada gözü renkli bebek görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü bebek görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri renkli bebek görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli gözlü erkek çocuğu görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü erkek görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil gözlü erkek bebek görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gözlü erkek bebek görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin yavaşlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments