Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk göz görmek

Rüyada yeşil renk göz görmek

Rüyada yeşil renk göz görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk göz gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Rüyada yeşil renk göz görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli göz görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kendi gözlerini renkli görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli gözlü erkek görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünün renkli olduğunu görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada gözünü renkli görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada renkli göz kalemi görmek ne yapacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada renkli gözlü köpek görmek çok doğru bir yol tutulacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments