Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü temizlemek

Rüyada gözünü temizlemek

Rüyada gözünü temizlemek işlerin toparlanacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada gözünü temizlemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada gözünden çapak temizlemek kötü kimselerin ağına düşeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, güç ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz çapağı temizlemek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına inanılır.

Rüyada gözlerini temizlemek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, her anlamda şifa bulmaya, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünü temizlemek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, endişelerinden kurtulacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz temizlemek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işarettir.

Rüyada gözü temizlemek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiş yapmak ve temizlemek bankadaki hesabının kabaracağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet eder.

Rüyada demlik temizlemek ilerleyemeyeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments