Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz çapağı temizlemek

Rüyada göz çapağı temizlemek

Rüyada göz çapağı temizlemek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz çapağı temizlemek gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada göz çapağı temizlemek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada gözünden çapak temizlemek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, refaha erişileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına alamet eder.

Rüyada gözde çapak temizlemek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, yolunun açık olacağına delalettir.

Rüyada gözlerin çapaklandığını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz çapaklanması görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinin çapaklandığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, onu borçtan kurtaracağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada göz çapak görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünden çapak çıkarmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments