Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş yapmak ve temizlemek

Rüyada çiş yapmak ve temizlemek

Rüyada çiş yapmak ve temizlemek hanesine huzurun dolacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada çiş yapmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Dikkatli konuşmamanız durumunda yanlış yorumlanabilir, belirsizliklere neden olabilir veya önemli bir ilişkinize zarar verebilirsiniz.

Rüyada çiş yapmak ve temizlemek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalettir.

Rüyada çişi temizlemek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kedi çişi temizlemek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek çişi temizlemek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek çişi temizlemek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalettir.

Rüyada çiş temizlemek işlerine verimin hâkim olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çiş temizlediğini görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çokça çiş yapmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments