Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini temizlemek

Rüyada gözlerini temizlemek

Rüyada gözlerini temizlemek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, zahmet veren işlerin artacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini temizlemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Rüyada göz temizlemek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü temizlemek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünden çapak temizlemek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz çapağı temizlemek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine işarettir.

Rüyada gözünü temizlemek günah işlemekten korunacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada gözlerini temizlemek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada eski bir ev temizlemek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yoksul için zenginliğe, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments