Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü temizlemek

Rüyada gözü temizlemek

Rüyada gözü temizlemek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada gözü temizlemek gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir.

Rüyada gözünden çapak temizlemek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, parasının ve makamının artacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Rüyada gözünü temizlemek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalettir.

Rüyada göz çapağı temizlemek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz temizlemek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerini temizlemek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada gözü temizlemek gelişim içine gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestini temizlemek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuk temizlemek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments