Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz temizlemek

Rüyada göz temizlemek

Rüyada göz temizlemek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz temizlemek gördüyseniz:

  • Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, seçeneklerinizi değerlendirebileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada gözlerini temizlemek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet eder.

Rüyada gözünden çapak temizlemek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada göz çapağı temizlemek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü temizlemek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, tüm keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünü temizlemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına tabir olunur.

Rüyada göz temizlemek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, onu alkışlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyu temizlemek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı temizlemek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments