Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü beyaz görmek

Rüyada gözünü beyaz görmek

Rüyada gözünü beyaz görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada gözünü beyaz gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Rüyada göz bebeğini beyaz görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri beyaz görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gözlü köpek görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada gözünün beyaz olduğunu görmek kişinin isteklerine nail olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, bereketli ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz göz görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, rakiplerin alt edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments