Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz göz görmek

Rüyada beyaz göz görmek

Rüyada beyaz göz görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada beyaz göz gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına işaret eder.

Rüyada gözün beyazını görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, parasına da para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini beyaz görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada beyaz göz kalemi görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek unvan sahibi olacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada gözünün beyaz olduğunu görmek sorunların çabucak halledileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments