Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri beyaz görmek

Rüyada gözleri beyaz görmek

Rüyada gözleri beyaz görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada gözleri beyaz gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Rüyada beyaz göz farı görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz gözlü köpek görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünün beyaz olduğunu görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına işarettir.

Rüyada gözü beyaz görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet eder.

Rüyada gözün beyazını görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments