Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı kovanına çomak sokmak

Rüyada arı kovanına çomak sokmak

Rüyada arı kovanına çomak sokmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına işaret eder.

Rüyada çocuga çarpmak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuga isim vermek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sağlık sorunlarının artacağına alamet eder.

Rüyada olan çocu görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dünyasının iyileşmesine delalettir.

Rüyada çocuga tuvaletini yaptırmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuga su içirmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada çocuga yardım etmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada çelik çomak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, mutluluğu yakalayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments