Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu arı sokmak

Rüyada kolunu arı sokmak

Rüyada kolunu arı sokmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kötü haberler alınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kolunu arı sokmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak herkesi kıskandırabilecek bir teklif almanız mümkündür.

Rüyada kolunu arı sokmak büyük düşüneceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına tabir olunur.

Rüyada ayağını arı sokmak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilini arı sokmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada gözünü arı sokmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada arı sokmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada parmağını sokmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Rüyada ateşe el sokmak kazancının günden güne azalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments