Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden yaş aktığını görmek

Rüyada gözünden yaş aktığını görmek

Rüyada gözünden yaş aktığını görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünden yaş aktığını gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Rüyada gözünden yaş aktığını görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünden kan aktığını görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinden kan aktığını görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz akması görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden irin aktığını görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet eder.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini gözü yaşlı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünden yaş akmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments