Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden yaş akmak

Rüyada gözünden yaş akmak

Rüyada gözünden yaş akmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, güzel zamanlar geçireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, onlara çok bağlı olacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, evdeki nimetin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gözünden yaş akmak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Rüyada gözünden yaş akmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada gözü akmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, hayatının yolunda gideceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Rüyada gözlerinden kan akmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sütü akmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnundan kan akmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, maddi konuda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sümük akmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gogsunden sut akmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ağzının suyu akmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments