Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden irin aktığını görmek

Rüyada gözünden irin aktığını görmek

Rüyada gözünden irin aktığını görmek zorlukların biteceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden irin aktığını gördüyseniz:

  • İyimser düşünmeseniz de, iyimser görünmeye çalışmalısınız.

Rüyada gözünden irin aktığını görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivilceden irin aktığını görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulaktan irin aktığını görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine inanılır.

Rüyada elinden irin aktığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan irin aktığını görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, canını sıkılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işinde dar boğaza gireceğine, hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments