Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün kaydığını görmek

Rüyada gözün kaydığını görmek

Rüyada gözün kaydığını görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözün kaydığını gördüyseniz:

  • Para kazanmanın farklı yolları sizi heyecanlandırabilir.

Rüyada gözünün kaydığını görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin kaydığını görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada gözleri kaymak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet eder.

Rüyada gözün kaydığını görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, rahat yüzü göreceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Rüyada karlı dağdan kaymak borç batağına düşeceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kaybolmasını görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaymak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kaybolan cüzdan bulmak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments