Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin kaydığını görmek

Rüyada gözlerinin kaydığını görmek

Rüyada gözlerinin kaydığını görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kendini her konuda geliştireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalettir.

Rüyada gözlerinin kaydığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada gözün kaydığını görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hayalkırıklığı duyacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin kaydığını görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünün kaydığını görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri kaymak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kendi işinin sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol çantasını kaybettiğini görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan altın yüzüğü bulmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaybettiğin yüzüğü bulmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütün kaymağını almak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments