Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağdan kaymak

Rüyada karlı dağdan kaymak

Rüyada karlı dağdan kaymak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çalışmalarının beğenileceğine inanılır.

Rüyada karlı dağdan kaymak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Rüyada karlı dağdan kaymak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işarettir.

Rüyada karlı dağda kaymak özgüveninin artacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, maddi olarak büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada dağın kaydığını görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan kaymak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağıya kaymak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada dağda kaymak gözünü para hırsı bürüyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kar üzerinde kaydığını görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments