Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün kaydığını görmek

Rüyada gözünün kaydığını görmek

Rüyada gözünün kaydığını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, malına gelecek zarara, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünün kaydığını gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Rüyada gözünün kaydığını görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada gözlerinin kaydığını görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada gözün kaydığını görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet eder.

Rüyada gözleri kaymak problemlerini çözeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybolmuş bebek bulmak eşler arasına kara kedi gireceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat kaybettiğini görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hayatın yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan bebek görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada çizme kaybettiğini görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments