Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kaymak

Rüyada gözleri kaymak

Rüyada gözleri kaymak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yükünün azalacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada gözleri kaymak gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada gözün kaydığını görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri kaymak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada gözünün kaydığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinin kaydığını görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret eder.

Rüyada arabayı kaydırmak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde kaymak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kaymaklı yoğurt yemek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments