Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtının karardığını görmek

Rüyada sırtının karardığını görmek

Rüyada sırtının karardığını görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, duaların boşa gideceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtının karardığını gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Rüyada sırtının karardığını görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanın karardığını görmek hem yeni yerler göreceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölünün karardığını görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün karardığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinin karardığını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işarettir.

Rüyada parmağının karardığını görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gümüşün karardığını görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerinin karardığını görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments