Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gözler görmek

Rüyada beyaz gözler görmek

Rüyada beyaz gözler görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, evlatlarından memnun olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Rüyada beyaz gözler gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek başarılı ve kazançlı olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına alamet eder.

Rüyada gözlerini beyaz görmek aşının da çoğalacağına, kafasını toparlayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kolay yollardan kazanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz göz farı görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada gözün beyazını görmek maddi olanaklarının artacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada gözü beyaz görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments