Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini temizlemek

Rüyada büyük abdestini temizlemek

Rüyada büyük abdestini temizlemek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada büyük abdestini temizlemek gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Rüyada büyük abdest temizlemek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek başarılarının tadına varacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini temizlemek rahata ereceğine, aşama göstermeyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının büyük abdestini temizlemek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bazı kayıplar olabileceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak temizlemek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdest temizlediğini görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek işlerin yeni kapılar açacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, güzel davetler alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments