Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün kapalı olduğunu görmek

Rüyada gözünün kapalı olduğunu görmek

Rüyada gözünün kapalı olduğunu görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kederleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünün kapalı olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak huzursuzlukların sona ereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kapalı görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, şansının döneceğine, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü kapalı olmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı göz görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine yorulur.

Rüyada gözünü kapalı görmek ruhunun dinleneceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada gözü kapalı olmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri kapalı yürümek yollarının açılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments