Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı göz görmek

Rüyada kapalı göz görmek

Rüyada kapalı göz görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kapalı göz gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayacak adımlar atmalısınız.

Rüyada gözü kapalı olmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada gözünün kapalı olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri kapalı görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada gözü kapalı kuran okumak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözü kapalı olmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yaşama isteğinin artacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına inanılır.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada gözünü kapalı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments