Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünü kapalı görmek

Rüyada gözünü kapalı görmek

Rüyada gözünü kapalı görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünü kapalı gördüyseniz:

  • Planlarınızı renklendirebilecek veya size genel katkıları olabilecek seyahatler ya da kısa ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada tek gözü kapalı olmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gözünü kapalı görmek belaya ve derde düşeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerini kapalı görmek işinde yükseleceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, güzel günler için çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı göz görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına yorulur.

Rüyada tek gözü kapalı görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada gözü kapalı olmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments