Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözünü çıkarmak

Rüyada kendi gözünü çıkarmak

Rüyada kendi gözünü çıkarmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada kendi gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına inanılır.

Rüyada birinin gözlerini çıkarmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine delalettir.

Rüyada gözünü çıkarmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden kıl çıkarmak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, işlerin aksamayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü çıkarmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak zor zamanların çok eskide kalacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments