Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözünü çıkarmak

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sürekli tartışacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada gözünden çapak çıkarmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına yorulur.

Rüyada göz çıkarmak engellerin ortadan kalkacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak üzüntülerin son bulacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işarettir.

Rüyada kedi gözü çıkarmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü çıkarmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments