Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü beyaz görmek

Rüyada gözü beyaz görmek

Rüyada gözü beyaz görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine rivayet eder.

Rüyada gözü beyaz gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünün beyaz olduğunu görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz gözler görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, çıkmaza düşeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ayrılanların kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada göz bebeğini beyaz görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments