Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü açık ölmek

Rüyada gözü açık ölmek

Rüyada gözü açık ölmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, alım gücünün zayıflamayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada gözü açık ölmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Rüyada gözü açık öldüğünü görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözü açık öldüğünü görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözleri açık ölmek gitmediği yerlere gideceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada gözü açık ölmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü açık uyumak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kalp gözü açık birini görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün gözünü açık görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık renk göz görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments