Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp gözü açık birini görmek

Rüyada kalp gözü açık birini görmek

Rüyada kalp gözü açık birini görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kalp gözü açık birini gördüyseniz:

  • Kırıcı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada kalp gözü açık birini görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık kalp ameliyatı olmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp gözü görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kazancın artacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp gözünün açıldığını görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün gözünü açık görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada açık göz görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık renk göz görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına yorulur.

Rüyada birinin gözü açık öldüğünü görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments