Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü açık öldüğünü görmek

Rüyada gözü açık öldüğünü görmek

Rüyada gözü açık öldüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, iş hayatında günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada gözü açık öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada gözleri açık ölmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinin gözü açık öldüğünü görmek dertlerin sonlanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada gözü açık öldüğünü görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kazancının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada gözü açık ölmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, her daim bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada açık göz görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kalp gözü açık birini görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, dinini yaşayacağına, sıkıntılarını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü açık uyumak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık renk göz görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments