Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün gözünü açık görmek

Rüyada ölünün gözünü açık görmek

Rüyada ölünün gözünü açık görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iyi halinin kalmayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün gözünü açık gördüyseniz:

  • Hızlı para kazanma yöntemleri geliştiren kişiler yanıltıcı olabilir.

Rüyada ölünün gözünü açık görmek işlerini yoluna koyacağına, dönülmez yollara gireceğine, aile içinde husumet gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün gözlerini açık görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü gözü açık görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık göz görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü açık gitmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına yorulur.

Rüyada gözü açık ölmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada açık renk göz görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, gerginliğin biteceğine rivayet eder.

Rüyada gözü açık uyumak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments