Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık renk göz görmek

Rüyada açık renk göz görmek

Rüyada açık renk göz görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, terfi edeceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, imkanlarının artacağına yorulur.

Rüyada açık renk göz gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Rüyada açık renk göz görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalettir.

Rüyada ölünün gözünü açık görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada gözü açık ölmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü gözü açık görmek hayatının yolunda gideceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün gözlerini açık görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada gözü açık öldüğünü görmek amacına ulaşacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri açık ölmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kafasının karışacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü açık uyumak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, spor yapmaya başlanılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments