Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü açık uyumak

Rüyada gözü açık uyumak

Rüyada gözü açık uyumak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, mutluluğunun artacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada gözü açık uyumak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada gözü açık uyumak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, gönül sızılarının dineceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada açık havada uyumak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzı açık uyumak saygınlığını yitireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü gözü açık görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulur.

Rüyada ölünün gözlerini açık görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet eder.

Rüyada ölünün gözünü açık görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalettir.

Rüyada açık renk göz görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kalp gözü açık birini görmek o kapıyı kapatacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments