Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık göz görmek

Rüyada açık göz görmek

Rüyada açık göz görmek yaşamın kolay hale geleceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulur.

Rüyada açık göz gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kısarak pozisyonunuzu güçlendirebilirsiniz.

Rüyada gözü açık öldüğünü görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü gözü açık görmek hidayete ermeyi de başaracağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına rivayet eder.

Rüyada gözü açık gitmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gözü açık uyumak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ölünün gözünü açık görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına tabir olunur.

Rüyada açık renk göz görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün gözlerini açık görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, musibetlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin gözü açık öldüğünü görmek hataların telafi edileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments