Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlüklü birini gözlüksüz görmek

Rüyada gözlüklü birini gözlüksüz görmek

Rüyada gözlüklü birini gözlüksüz görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Rüyada gözlüklü birini gözlüksüz gördüyseniz:

  • Esnek düşünmeli, zararsız değişiklikler yapmaktan korkmamalısınız.

Rüyada gözlük almak takmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük kabı görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalet eder.

Rüyada gözlüklü kedi görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada altın gözlük takmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada güneş gözlüklü birini görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada gözlük camı kırılması görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gözlük takmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, koyu sohbetler edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük yemek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments