Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük tamir ettirmek

Rüyada gözlük tamir ettirmek

Rüyada gözlük tamir ettirmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek insanlara yol göstereceğine, mutluluk ve saadete, düşünmeden hareket edeceğine işarettir.

Rüyada gözlük tamir ettirmek doyasıya sefasını süreceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük tamir etmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada ev tamir ettirmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, işinin başına geçeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına alamet eder.

Rüyada tamir edilen yol görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet eder.

Rüyada arabayı tamir ettirmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, her daim Allah yolunda olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments