Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük tamir etmek

Rüyada gözlük tamir etmek

Rüyada gözlük tamir etmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, elindekileri de kaptıracağına inanılır.

Rüyada gözlük tamir etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza anlayış göstermeye çalışın.

Rüyada gözlük tamir etmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada gözlük tamir ettirmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada saat tamiri görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çizme tamir ettirmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Rüyada kabir tamir etmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lastik tamir etmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada eski araba tamir ettirmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments