Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük kullanmak

Rüyada gözlük kullanmak

Rüyada gözlük kullanmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada gözlük kullanmak gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada gözlük kullanmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü kullanmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada gözlük vidası görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, dertlerinin artacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük gözlük takmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, makbul olan mallar edineceğine delalettir.

Rüyada güneş gözlüğü bulmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda gözlük görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments