Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda gözlük görmek

Rüyada çok sayıda gözlük görmek

Rüyada çok sayıda gözlük görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda gözlük gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Rüyada çok sayıda gözlük görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hayatın pahalılaşmasına yorulmaktadır.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada loto sayıları görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok sayı görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet eder.

Rüyada sıfır sayısını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada sıfır sayısı görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, mevki kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments